Skip to content

All I want for Christmas

by Helle on December 4th, 2011

Jeg ønsker mig aldrig noget. Overhovedet. Jeg er imod ønskesedler og synes dybest set bare de er bestillingssedler. Jeg laver konsekvent aldrig en, og jeg køber af princip aldrig noget der står på andres. Overhovedet. Hvis man mangler noget, kan man købe det selv. Hvis man synes, nogen skal have noget, kan man købe det til dem. Fordi de ville blive glade. Ikke fordi de har skrevet det på en seddel.

Men jeg ved godt at andre æælsker ønskesedler (det er nok også de samme som faktisk godt kan lide at tale om, hvor julestressede de bliver, for så kan man høre, at de kender mange og har travlt og har Den Perfekte Jul). Så nu får du min. Det eneste, jeg ønsker mig til jul:

 • At du (og alle andre) for Guds skyld holder OP med at deltage i latterlige konkurrencer på Facebook, hvor du skal reposte, tagge eller på andre måder dele noget som helst om økologisk børnetøj, stof, interiør eller kropspleje.
 • At mine overboer kommer lidt ud. Såsom nogensinde.
 • Sådan en børste til lammeskind.
 • At alle, der bruger varianter af “at jule” får stoppet en knytnæve langt ind i munden og derfor holder op. Øjeblikkeligt.
 • At det snart var 2. januar, så både jul og nytår var overstået uden at jeg havde opdaget, hvor helt igennem elendige begge koncepter er.
 • At DR, TV2 og hvem der nu har ansvaret for sommertid bare gav op og rettede ind, så børnefamilierne i det mindste ikke havde tiden og sendetidspunkterne for julekalenderne at gå i spåner over, og der kun var…flexrente og madpakker tilbage?
 • En stegeso.
 • At man kunne slukke for andre mennesker. Bare et par timer. Eller en dag. Max to.
 • At Alene Hjemme for en gangs skyld IKKE blev sendt op til jul.
 • At jeg aldrig behøver læse en bog af Jane Aamund.
 • Den store TV-pakke og to måneders ferie.

Sådan der. Skulle vi så ikke sige, at jeg ikke behøver skrive en ønskeseddel igen før jeg har fået alt på den første seddel?

Hold kæft, jeg har lyst til en sildemad.

4 Comments
 1. Du har netop reddet min aften ^^

 2. Jeg vil bare lige sige at jeg er vild med dig. Og jeg vil sende et link til dit indlæg næste gang jeg diskuterer ønskeseddel-bestilling med andre. Og servicemeddelse til alle børnefamilier: Man kan (gratis) se julekalenderen på nettet. GRATIS. Så mon ikke det hele går alligevel.

 3. Åh, Alene Hjemme… Hvis den aldrig bli’r vist mere, er det stadig for tidligt. Og jeg snakker alt fra 1 til 17 i the neverending story dér!

 4. Har du lagt det op på Inspiration eller noget andet med online ønskeliste service? Helst et sted med [Mark All to Buy at the Vums] knap fordi, så gør jeg det…

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS