Skip to content

Almindeligheder

by Helle on October 3rd, 2010

Nu retter jeg lige en tilsyneladende udbredt misforståelse. Jeg hader ikke alt mainstream. Det gør jeg virkelig ikke.

Jeg synes Anders Frandsen er flot (tak til Damernes Magasin for lige at støve ham lidt af). Jeg kan godt lide kølig hvidvin (som ca 95% af alle kvinder). John Mayer er meget hyggelig om søndagen. Jeg kan godt lide at se Amalies Verden. Frikadeller smager rigtig godt. Jeg kan lide sammenkogt med mash og rødvin i skibsglas. Jeg løber (som ca en milliard andre. Jeg ved det, for jeg tæller dem når de overhaler mig). Jeg kan rigtig godt lide Bruce Springsteen. Cafeburgere smager godt. Jeg går i h&m.

Det er da max mainstream!

Det er nemlig forresten også totalt mainstream at hade mainstream. Catch 22 og alt det der.

3 Comments
 1. Anna permalink

  Jeg elsker, elsker, elsker din blok.

 2. Jeppe permalink

  Syntes det er ret lidt mainstream at holde af Englands tidligere premiereminister John Major om søndagen. Hvis det derimod var John Mayer, var det lidt mere mainstream.

  Hvis du bare går i H&M, men ikke køber noget der, syntes jeg ikke du er mainstream.

  Kølig hvidvin har ikke noget med kvinder at gøre, det er iøvrigt de fleste alkoholikeres favorit, da det er nemt at drikke – det er mig bekendt ikke mainstream at være alkoholiker.

  Anders Frandsen opfandt den der absurde beholder til Kærgården – det gør ham til en af de få succesfulde opfindere/designere i DK. Heller ikke særligt mainstream. Du kunne nemt være en af dem som har sådan en kærgården beholder.

  Det mest overraskende for mig som du henviser til som mainstream er Bruce Springsteen, helt ærligt tror jeg ikke en skid på at lytte til Bruce Springsteen er mainstream, når jeg tænker over dem som kender som lytter til “The Boss” som de omtaler ham er de faktisk meget lidt mainstream agtige typer.

  Det mest mainstream i dit indlæg – er Amalies verden, det er lidt skuffende at du ikke er mere mainstream end det. Frikadeller er så lidt mainstream at de heller ikke hjælper dig.

  Hov blev lidt sulten af at skrive frikadeller.

 3. Helle permalink

  Årh ja, så fik jeg lige den.
  Jeg må skuffe (eller glæde?) dig med at jeg faktisk ret tit køber noget i H&M, og at jeg ikke har en holder til Kærgården (som jeg foragter som produkt. Ægte smør eller intet).
  Jeg retter naturligvis også John Major til John Mayor. Selvom gamle faktisk er en ret fræk fyr.
  Mmmmh, frikadeller.

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS