Skip to content

Hvad skete der egentlig i 2011?

by Helle on December 31st, 2011

Nu sad du nok lige og glædede dig til at læse om, hvordan det er at holde jul med De Tofarvede ude på landet. Men det får du ikke at vide. I stedet får du en 100% ustruktureret liste over ting, der skete i 2011, og ting jeg tænker på lige nu mens jeg ligger med rødvinstømmermænd og tænker på at jeg skal have rødvinstømmermænd igen i morgen OG at man allerede skal på arbejde på mandag.

 • I 2011 blev jeg meget rarere. Hvis jeg selv skal sige det. Paradoksalt nok blev jeg også oftere sur. Men i de små øjeblikke, hvor jeg ikke er ret sur, er jeg meget rarere nu end i 2010.
 • Jeg blev også meget klogere i 2011. Min hjerne er ca vokset 80%, og jeg har stort set altid ret. I alt.
 • I 2011 blev jeg en dårligere ven for et par stykker, men en meget bedre en for lidt flere. Og så ender regnskabet jo med plus.
 • Jeg lærte ikke at tælle til 10 og acceptere at andre mennesker ikke altid er assholes, der prøver at irritere med vilje. Det synes jeg tit stadigvæk. Nogen ville sige at man burde øve sig på at blive mere rummelig og favnende. Det gider jeg ikke.
 • Jeg lærte at nyde sherry i 2011. Og snegle. Kager med sprut i mangler jeg stadig.
 • Jeg fandt et lyst hår i sofaen og konstaterede, at jeg nok er ved at blive gråhåret.
 • I 2011 købte jeg min første voksencykelhjelm. Det føltes godt, og kun lidt nørdet. Men hvor kikset ville det lige være at ligge med hjernemasse ud over hele fortovet, hvis Steffen Brandt kom forbi? Så hellere stå og vinke med en lidt for stramt spændt cykelhjelm. Just in case.
 • Jeg nåede aldrig at få tjekket mit blodtryk i 2011. Så svimmelhed og halsdunken må vente med at blive kureret til næste år. Det urealistiske alternativ ville være at folk holdt op med at være idioter, så jeg altid var helt rolig. Men det er åbenbart for meget at forlange at ALLE man omgiver sig med skal have en hjerne OG bruge den. Så det går ikke.
 • 2011 var året hvor jeg genopdagede øllebrød. Det er virkelig et dejligt bekendtskab.
 • I 2011 blev jeg sammenlignet med Elvis, Baune fra Drengene fra Angora og Natalie Imbruglia. Jeg sætter mest pris på dem i nævnte rækkefølge.
 • Jeg havde tre maveinfektioner, en forkølelse, noget med syre og X antal migræner i 2011. Og flere tømmermænd end jeg plejer.
 • I 2011 begyndte jeg at lære, at nogle få mennesker faktisk godt kan ting, og at man ikke behøver gøre alting selv. Ikke altid, i hvert fald.
 • Jeg sendte blomster til min mor i 2011. Bare fordi. Det føltes flinkt.
 • 2011 blev  ikke året hvor jeg lærte at lave suppe uden at snyde. Så det må jeg jo bruge hele 2012 på.

Det var listen. Facit må være at jeg er lidt flinkere, lidt grimmere, lidt rundere og lidt ældre end for et år siden. Og det er ok.

Godt nytår. Når nu det skal være.

Og lige et godt tip til i morgen, som min onde stedmor har lært mig; når du kaster op og har spanden med i sofaen eller sengen, så brug lige en skraldepose i den. Det er MEGET lettere at gøre rent. Hun er et af de mest praktiske mennesker jeg kender.

2 Comments
 1. Tak for 2011!

 2. Louise permalink

  Jeg har lige googlet øllebrød.
  2012 bliver mit år med øllebrød.
  Tak!

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS