Skip to content

Hvorfor? Hvem? Hvordan? Hva?

by Helle on September 4th, 2011

Selvom jeg er oldgammel, er der stadig hundrede ting, jeg gerne vil have svar på. Ting, der holder mig vågen om natten, og ting, jeg går og får ondt i maven over. Så svar lige, hva?

 1. Hvorfor er de fleste menneskers løsning på alle problemer altid at få et parcelhus/noget pik, være lidt tolerant, tænk hvis det var dig? Jeg gider sgu da ikke have et parcelhus med pik, jeg er lige præcis så tolerant, som jeg kan holde ud at være, og det er lige netop IKKE mig. Derfor. Så jeg vil faktisk gerne have en ægte løsning.
 2. Hvorfor er der så mange reklamer på TV3? Er der nogen der ved, om det virker? Er det kun mig, der benytter alle reklamepauserne til at gå på toilettet kun for at slippe for at høre på Ulf Pilgaard og ham fra Robinson?
 3. Kan folk godt se, når man har vendt sine strømper forkert og derfor føler sig lidt off hele dagen?
 4. Er jeg for gammel til at blive kendt?
 5. Hvad fanden er det nu lige der er det samme som “delete” på en mac?
 6. Hvorfor taler mænd med babystemme til deres hunde og kalder sig selv for “far”? Personligt synes jeg det er megaulækkert.
 7. Hvorfor er det så svært for folk at få et nej-tak-til-reklamer-skilt? Er det fordi det er svært at bestille det? Er det svært at stave sig igennem BÅDE sit navn OG sin adresse? Det er tilsyneladende ikke fordi man har brug for reklamerne, for så ville man vel ikke bare hive dem ud af sin postkasse, og smide dem på gulvet, ville man? Det ville man måske…
 8. Hvorfor er det egentlig ikke ok ikke at ville have børn? Folk med børn tror automatisk man er hjerneskadet eller “ændrer mening om et par år”. Hvorfor kan det ikke bare være fordi man synes børn er intetsigende, og faktisk tit ret ulækre, og man synes det er bedst, at man bare kan skride, når de larmer?
 9. Hvorfor er det “kendte” der skal være med i den fesne, danske udgave af Masterchef? Hva? Jeg er røvtræt af programmer med kendte. Især fordi de, der er med, sjældent er kendte. Den eneste ægte kendte vi har i DK er sgu da Michael Laudrup. Det ved alle.
 10. Hvem er det der spiller bingo på nettet? Hvem?? De fattige arbejdsløse? For så burde nogen sgu da fortælle dem, at det er spild af dagpenge.
6 Comments
 1. Thomas permalink

  “Jeg er røvtræt af programmer med kendte”

  Det er jo fandme også ved at være sådan, at det er kendte, der laver noget med kendte, der så laver noget andet med nogle kendte, som er ved at gøre noget sammen med en flok kendte – og jeg kender sgu ikke nogen som helst af de kendte… overhovedet. Latterligt og tåbeligt!

 2. Helle permalink

  Hvis VI var kendte…så kom der nok andre boller på suppen. Så interviewede vi hinanden. Og sang sange. Og så græd vi, og så fik vi 250.000, som vi skulle give til nogen, men i virkeligheden beholdt vi dem selv.

 3. 1: Hvad er det du mangler løsningen på?
  2: TV3 får penge for det, så det virker vel for dem?
  3: Niks, men kan man ikke nå at liste sig ud på toilettet for at vende dem rigtigt?
  4: Næh – og jeg ved ikke engang hvor gammel du er. Hvad vil du gerne være kendt for?
  5: ?
  6: Det ved jeg heller ikke – men jeg gøre det samme med mine katte ind imellem (I know I know).
  7: Tror bare det er som med alle andre småting – synes ofte det er småtingene der bliver til hængepartier. (Stolt ejer af klistermærket).
  8: Enig!!!! Jeg synes dog ikke at de er klamme, jeg har bare grunde til ikke at ville have dem; i 16-17 år har jeg så måttet høre på ‘jaja, det siger du nu…’ med et bedrevidende glimt i øjet og sammensvorent (?) smil til resten af ‘de som ved bedre’.
  9: Aner det ikke – ville hellere se de sindssyge madbloggere rive håret ud af hovedet på hinanden :OD
  10: Ikke mig.

 4. Og hvis det så bare var KENDTE og ikke blot Wozniackis bror og en eller anden politikerdames søster! For fanden da.

 5. Ditte permalink

  5) Du trykker FN ned (nede i venstre hjørne) og trykker på slet-knappen samtidigt.. tadaa : DELETE!

 6. Rolighed permalink

  ad 1) Har du faktisk prøvet pik? Fruen siger det er fantastisk!
  ad 2) Det må være reklamepengene, for jeg benytter altid chancen for at se om der er noget bedre på en anden kanal.
  ad 3) Kan man vende sin strømpe forkert??? :-O
  ad 4) Nope. Bare man er gakket nok kan man altid blive kendt… Måske ikke så længe… Måske 5 minutter?
  ad 5) fn + <– (nå ups, den havde du allerde fået)
  ad 6) Du ved godt at hunde (og katte) faktisk ikke kan _forstå_ de ord du siger til dem, ik'? De forstår kun lyde. Så hvis du roser med dyb mandestemme, så tror køteren at du skælder den ud. Derfor!
  ad 7) Taberrøvhuller ville!
  ad 8) Vent nu lige et par år. Sååååå…..
  ad 9) Hvad med Victor Borge? Det kan selvfølgelig være et problem at få ham med i Masterchef nu… Måske som en ingrediens?
  ad 10) WTF? Kan jeg spille Bingo på nettet? Hvor? Hvor? Hvor?

  Og ja, ja. Jeg ved det godt! Bedre sent end aldrig. Men jeg opdagede for fanden først din blok for nylig. Så jeg gider ikke høre noget pis med at "den kører vist ikke så hurtigt" eller lignende platheder… Capiche!

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS