Skip to content

Isis, guitar og et akvarium med sangria

by Helle on September 4th, 2012

Og så kom der en mail. Helt kort. Et par ord om at man bor et sted i bevidstheden, en linje om en yndlingssang og besked om at spille den højt. Som man skal med det meste musik.

Og det havde jeg glemt. Men lige der midt i tykmælken tirsdag morgen kl 05:45 kom jeg i tanke om det igen. Jeg kom i tanke om dengang med guitaren og gyngesofaen og dengang vi fyldte en helt akvarium med sangria. Og drak det.

Jeg kom i tanke om dengang vi skulle høre Isis, fordi det er en yndlingssang, og at jeg egentlig ikke rigtigt brød mig om den. Det tror jeg stadig ikke jeg gør.

Jeg havde glemt, at det meste musik skal spilles højt. Og at der stadig findes den slags mennesker, som helt ærligt godt kan lide Bob Dylan, elsker at være snavsede og ikke er bange for hverken tandlæger, maveonder, fattigdom eller hvordan det hele skal gå.
Den slags mennesker, som også kendte en, da man havde virkelig dårlig tøjsmag (det har jeg naturligvis ikke længere), og som sender en mail med tre linjer og en musikvideo bare fordi de lige kom i tanke om en.

Jeg kan ikke lide ret mange slags mennesker. Men lige den slags, kan jeg virkelig godt lide.

 

 

2 Comments
  1. Kære Helle,
    Har netop opdaget din blog og det er allerede et lykkeligt bekendtskab!
    Tak for det – jeg følger dig fra NU.

  2. Helle permalink

    Værsågod. Jeg er røvdårlig til at huske at skrive, så det bliver ikke svært at følge med.

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS