Skip to content

Jeg ved det bare…

by Helle on September 18th, 2011

Jeg *ved* bare at Yngste Idiotbror og Den Tofarvede inviterer til barnedåb. Jeg ved det bare.
Og så skal man bruge energi på at finde på en undskyldning for ikke at dukke op.

Jeg har ikke råd til togbilletten gælder bare ikke mere, for nu er jeg voksen og fornuftig med min voksenløn og har både pensionsopsparing og budgetkonto. Jeg skal noget andet den dag er semigod. Det *kan* jo i teorien godt være sandt (hvis man ikke ved, at jeg er sådan en der aldrig skal noget). Problemet med den er så også bare, at det kan være vanskeligt at retfærdiggøre overfor weirdofamilie, hvad det er man skal, der er så vigtigt. Jeg har ikke lyst er egentlig sand. Men desværre også ilde hørt. Faktisk kan det godt være lidt løgn, for hvis der er flødestuvede kartofler, har jeg faktisk lidt lyst. Jeg kommer ikke, hvis Ældste Idiotbror og Hvidovreheksen kommer, for de er 100% ulidelige, og jeg har svoret aldrig at være i stue med dem igen er den ægte sandhed. Men den falder lidt til jorden, hvis Ældste Idiotbror og Hvidovreheksen har glemt at spare op til togbilletten og derfor ikke dukker op.

Når man så har fundet undskyldningen, skal man bruge energi på ikke at dø af dårlig samvittighed over at have brugt den gode undskyldning.
Og hvis man dukker op, skal man sidde og se skæv ud i hovedet, mens man tygger sig gennem broccolisalat (garanteret med rosiner) og svinemørbrad, og holder ungen, fordi alle gæster skal fotograferes med den (ja, sådan gør vi det i Vestjylland). Jeg ved det bare.

Og så skal jeg fandme ikke engang være fadder.

Jeg tror jeg taper postkassen til.

4 Comments
  1. Familie er det værste. Sådan er det bare. Du KAN jo ikke den dag. Du skal jo både ligge på sofaen OG være på Twitter. Det kan de nok forstå. Og så skal vi på Twitter nok hjælpe dig med den (unødvendige) dårlige samvittighed – og vi kan godt den dag!

  2. Jamen du er jo inviteret til polterabend herovre. Havde du glemt deT?

  3. Helle permalink

    Uh ja, jeg skal have omsorgsdag den dag. Mens jeg tænker på de flødekartofler jeg går glip af…

  4. Dem laver @Sofakongen da til dig. Hvad skal han ellers bruge sin søndag på måske!?

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS