Skip to content

Min måde er den eneste rigtige

by Helle on January 30th, 2011

Jeg har nogle brødre. Hvis du følger min galde på Twitter, ved du, at de er nogle idioter. Jeg kan ikke tåle, når man forvalter ting fuldstændigt tåbeligt, og nøjes sådan som de gør. Jo de gør!

Hovedtrækkene i latterligheden er: 1) Normal pige slår op med idiotbror. 2) Idiotbror bliver fuldblodsidiot. 3) Idiotbror finder idiotpige med sindssyge æggestokke og tofarvet hår. 4) Idiotpige får en kage i ovnen efter max en måned med idiotbror. 5) Alle lader som om det er planlagt og som om de er pisselykkelige. 6) Idiotbror og idiotpige er idioter og skrider fra hinanden efter at have belemret alt og alle med deres idiotforhold. 7) Idiotbror og idiotpige kan ikke finde ud af at lave et normalt barn, hvorefter idiotbror ikke kan finde sine nosser og opgiver at lære ungen at kende.

Det er cirka sådan det går, og den fantastiske cyklus er i gang for anden gang, med bror nr. 2. Jeg er skidesur, men det må man ikke sige højt. Der findes jo et væld af gode argumenter for, hvorfor man skulle lave en unge på en, man knapt nok kender, og flytte i hus i en “forstad” til Herning. Åbenbart.

 • “‘Amen, hvordan ved du, at det ikke er det rigtige for dem? Hvad nu hvis de er lykkelige?” Det er de ikke. De har været sammen i 9 måneder (ja, de tæller måneder), og han prutter hende i hovedet. Desuden kan man vel ikke vide, hvad der er rigtigt, før man har prøvet mindst to ting. For eksempel at bo alene, at klare sig selv eller at have været andre steder end Herning og Sunny Beach. Jeg har ingen fordomme.
 • “Men bare fordi du gerne vil have en uddannelse og rejse, betyder det jo ikke at alle vil” Næ, det gør det vel ikke, men den slags er jo heller ikke ting, man aktivt vælger fra, med mindre man er junkie eller millionær. Nej, milliardær (og selv da, burde man altså lige tage en tur rundt i verden). Hvordan kan man beslutte at man “ikke vil have” en uddannelse? Bare en lille syg en? Nej? Hvordan kan man beslutte at man ikke har behov for at opleve noget som helst andet end Sunny Beach? (og er det egentlig ikke socialt uacceptabelt når man skal være nogens far/mor?)
 • “Men du kan jo ikke dømme dem, burde du ikke bare passe dig selv?” Joh, det kan da godt være. Mit store problem er bare, at hvis idiotbror og idiotdame nogenlunde følger Ældre Idiotbrors opskrift, kommer ragnarok om ca 10 måneder, hvor alle skal inddrages i deres idiotforhold. Så skal vi “samles som familie” og “prøve at hjælpe idiotbror alt hvad vi kan”, for det er jo synd for ham. Alle har velvilligt glemt, at det totalt er hans egen skyld, og at han hele tiden har bildt alt og alle ind at det var planlagt, og at hans største drøm er at bo med Den Tofarvede på et nedlagt landbrug, spise hos hendes forældre hver søndag og aldrig rigtigt lære at klare sig selv. Og det er fandme løgn. Det kan umuligt være nogens største drøm. Det er bare det nemmeste, for hvis man ville noget andet, var man jo nødt til at tage stilling til ting, og måske, gisp, klare sig selv!
 • “Gud, hvor er du bare snobbet.” Nå. Det kan du selv være. Der er vel ingen forskel på at holde på, at det er bedst at klare sig selv, få en uddannelse og prøve ting, og så på at snobbe nedad og mene at “det er godt nok til mig”, blive siddende ved kassen i Netto fordi man hader “folk med snobbede uddannelser”, og mene at det er latterligt at bo i byen. Just saying.
 • “‘Amen, er du slet ikke glad for at blive faster?” Næh. Jeg bryder mig ikke om børn. Eller deres forældre. Det bliver bare aldrig ok at skifte børn på spisebordet, ligemeget hvor naturligt du selv synes deres lort er, og nej, jeg vil ikke have den “tegning” dit barn har lavet. Det forestiller jo ingenting, og ungen vidste sikkert ikke engang hvad den lavede, da du tvang farveblyanten ind mellem dens små, fedtede fingre. Jeg vil heller ikke have den selvom du skriver navn og dato på med formskrift.

Så jo, jeg må gerne mene at det er latterligt, det Idiotbrødrene laver. Jo, jeg må gerne sige det til alle andre end dem. Har du måske nogensinde prøvet at forklare en idiot, at det vedkommende laver er idiotisk? Idioten kan sjældent selv se det, og hvis han kan, vil han hellere gnave sin egen arm af, end indrømme det. Så hvis du ikke har noget imod det, vil jeg fortsætte med at være passiv-aggressiv, og fortælle alle omkring mig, at mine brødre er nogle fortabte, fissepiskede idioter. Fordi min måde ER den eneste rigtige. Det er den altså.

3 Comments
 1. Jeg er SÅ meget med dig. Bortset lige fra…altså…jeg havde sgu sagt det til idiotbror. Både 1 og 2. Man skal da ikke nødvendigvis holde sin kæft. Dét bliver de i hvert fald ikke klogere, mere selvstændige eller det der “voksen” af. Og det blev vi andre jo. Faktisk.

 2. Karin permalink

  Din måde ER den eneste rigtige, jeg holder dog på at du skal holde mund, det lyder til at de største skader er sket allerede.
  PS: Er du klar over hvor mange kvinder/piger i Herning, der faktisk har to-farvet hår? Og hvor tit den ene farve er lilla???

Trackbacks & Pingbacks

 1. Tweets that mention Min måde er den eneste rigtige | dancinghell -- Topsy.com

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS