Skip to content

Nogle virkelig store spørgsmål

by Helle on August 16th, 2012

Der er et par ting, jeg har grublet over. De er på ingen måde relaterede. De har bare forstyrret min nattesøvn på det sidste.

 1. Har alle mænd virkelig på et tidspunkt ønsket (læs: troet) de var Tom Cruise i Cocktail og/eller Michael J Fox? Gør de stadig det? Hvem er de midaldrende mænds idoler?
 2. Hvorfor taler folk så højt? Det er som om alle, der går udenfor om aftenen, råber virkelig højt. Det er på ingen måde vigtigt for mig, eller nogen som helst andre i en radius af 1,5km, at du måske/måske ikke skal have de hvide kasser med, og at han ikke “havde følelser med, da I var sammen”. Det er der to grunde til. 1) De hvide kasser er meget grimme. 2) Du var et engangsknald til salg for en Tempt Cider og 5 blå Kings. Deal with it.
 3. Kan kassepigen ovre i Netto genkende mig, og lægger hun mærke til at jeg med vilje siger nej TAK og ikke bare NEJ til at få bonen med?
 4. Er jeg snerpet eller bare godt opdraget, når jeg insisterer på at køre mine aflagte ting på genbrugspladsen, hente et “nej tak til reklamer”-klistermærke, bruge skraldespande, ikke at spytte på gaden, at vaske hænder og bruge et toilet? For det virker tit som om meget få mennesker gør det samme.
 5. Hvorfor står der på pakken med ørepropper, at man kun kan bruge dem en gang, når man tydeligvis kan bruge dem flere gange? Er der nogen der retter sig efter det?
 6. Er der nogensinde nogen, der har trukket maven ind på grund af mig? (Denne her balancerer på grænsen mellem undren og ønske. Grænsen er hårfin.)

Det var bare lige det. Nu mangler jeg kun at holde op med at hjernenynne Hodja fra Pjort.

4 Comments
 1. TAK. Du har netop givet mig ordet hjernenynne. Det tager jeg til mig og passer på, som var det mit helt eget.

  3: Kassepigen i Netto kan genkende dig, hvis du er daglig gæst. Ellers not so much. Men MÅSKE alene i kraft af, at du siger nej TAK. For kassedamer lægger faktisk mærke til den slags. Jeg gjorde i hvert fald, dengang i fordums tid, da jeg sad i Superbrugsen. Nej TAK var en håndsrækning og et skulderklap. (Ja, for folk har sgu så travlt, at de ikke kan komme med høflighedsfraser. Måske svarer de ikke engang.)

  6: Hvis vi nogensinde har mødt hinanden derude i det virkelige liv, er der stor sandsynlighed for, at jeg har trukket maven ind.

  Mon du kan sove bedre nu?

 2. Eva permalink

  Ikke …vaske hænder og bruge et toilet?
  Jamen hvad gør du så?
  Nej, jeg vil ikke vide det alligevel!

  ;-)

 3. Helle permalink

  Hold kæft, der lød jeg klam. Det er det evige opremsningsproblem. Jeg er naturligvis yderst renlig. Det er alle andre, der pisser på gulvet og ikke vasker hænder.

 4. Eva permalink

  Pyh ha, så tror jeg på, at du er godt opdraget!
  Alle de andre, kan godt være nogen, du kender: Min veninde shockerede mig engang ved at fortælle, at hun altid tisser i brusebadet om morgenen. Jeg er åbenbart også snerpet, for jeg synes, det er uhygienisk og ulækkert.
  Siden hen læste jeg, at Brasiliens myndigheder opfordrer folk til at tisse i badet for at nedsætte vandforbruget til toiletskyl. Hm.

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS