dancinghell

Der er ikke noget at se her

Jeg er helt tom. For ord og lister og skæld ud og forestillinger om ting.

I min hjerne har jeg skrevet tusind indlæg. Om ti grunde til at jeg hader mine naboer (og genboer og alle i området). Om andendagstømmermænd. Om hvorfor nogle mennesker bare ER 100% retarderede og derfor ikke forstår selv de simpleste ting. Om, hvorfor jeg allerede tænker på jul.
Og om, hvor meget jeg ville ønske JEG var nyudklækket student lige om lidt, og skulle have hvidt tøj på og være vågen fem dage i træk og snave med ham med det pæne hår fra parallelklassen på bænken under hylden og gå syngende hjem i blød regn kun for at ligge og være lykkelig i tre lyse timer, for derefter at stå op og tage en nyt sæt hvidt tøj på, og gøre det hele en gang til, og ikke tænke på andet end at sommerferier varer for evigt, at man endelig er fri, og at man kan blive lige det man har lyst til. Når man altså har siddet lidt.

De ting har jeg tænkt, skrevet og slettet. Fordi jeg var for sur/glad/travl/pjokket. Og derfor er der ikke noget at se her. Ikke andet end en lille, halvkold rest nostalgi, der næsten er stivnet på bunden af koppen. For jeg kan sagtens huske, hvordan det er at snave ham med det pæne hår på bænken under hylden, have sommerferie for evigt, og kun bekymre sig om, om man nu også blev brun nok bagpå benene (det er sket en gang. En. Ud af et unævneligt antal).

Nu tror du jeg klager. Det gør jeg ikke. Jeg har en uges sommerferie (og en mandag bare for the heck of it), jeg har været længe oppe (og det er ikke så sjovt som for ti år siden), jeg har aldrig overtræk på min konto, og jeg ved, hvornår der er syrener og hyldeblomster, og de der hvide blomster, der lugter så meget, så man nogle gange kan lugte det, når det blæser ind gennem vinduet, så jeg ved, hvornår jeg skal huske at lugte til ting. Jeg har kørt forbi en rapsmark med vinduerne nede, og jeg har spist brankede grillpølser med alt for meget ketchup. Alt er fint.

Der er ikke noget at se her.

← Home