dancinghell

En ægte ven

En bedsteven er megasvær at finde. De skal kunne alt muligt nu om dage, og med alle de retarderede halvhjerner, der løber omkring (jo der ER mange af dem. Det er der fandme), skal man være svært heldig for at finde en bedsteven, og endnu heldigere for at finde det i flertal.

Men hvad skal denne her bedsteven så kunne? "aaarj, men deeeet er jo noget med at spise is og snakke om mænd og gå laaaange tuuuure". Gu er det da ej. "nååå, men såååå er det noget med at have kleenex klar og gå ud og hore sammen". Nej det er sgu da heller ikke. For det første kan bedsvennen sagtens være en mand, hvilket godt kan vanskeliggøre hele sushi-og-hvidvin-og-mænd-er-irriterende-konceptet lidt. For det andet er det alt for uambitiøst bare at bruge bedstevennen til at tude og drikke sig fuld og lave middelmådige scoringer med. Step it sgu da lige lidt op.

Og inden du dør af fortvivlelse over ikke at vide, hvad en bedsteven SÅ er for en, har jeg naturligvis lavet en liste over ting, en rigtig ven gør.

En rigtig ven...

Så hvis du ikke allerede har en eller flere, der er sådan, vil jeg råde dig til at smide sushien og kleenexen og skride ud og finde en. De er pissegode at have.

← Home