dancinghell

Første skoledag

Jeg er startet i skole igen. Faktisk kunne man sige at jeg er startet i skole for sidste gang. Hvis altså bare det ikke var lidt løgn, for jeg har hørt rygter om endnu en intensiv metodeuge i februar, når man ellers skal sidde og lade som om man dør af stress over at skrive speciale. -men ja, jeg er startet sådan RIGTIGT i skole for sidste gang. Og thank God for that!

Jeg ved godt at man ikke kan være venner med alle (som om jeg nogensinde ville overveje at blive det!), og jeg ved godt, at når man sidder 52 mennesker i samme rum 7 timer om dagen, så bliver man bare lidt irriteret sidst på dagen. Men alligevel!

Jeg var ikke lige klar til at blive kaldt "bitch" (jo, det tror jeg nok hun hvæsede), da jeg åbenbart ikke lige vidste at man kan spærre et bord i kantinen med en lille pappose med en flaske vand og nogle riskager i. Jeg var ikke klar til at høre De Der Elsker At Høre Sig Selv Tale tale non-stop i et kvarter om noget som kun er relevant for det DE laver, og som DE lige ville confirme med underviseren...mens vi andre så bare kan sidde og vente på at de er færdige med at nyde deres egen genialitet. Jeg var ikke lige klar til at have en holdning til kvantitativ dataindsamling, og jeg var slet ikke klar til at stå op hver dag og tale med folk.

Til gengæld var jeg ret klar til at bruge timevis på at tænke over, hvor ofte (eller hvor sjældent) hende på første række vasker hår. Jeg var ret klar til at bruge mindst lige så lang tid på at tænke over, om de piger der møder op i kjoler, høje hæle, ting med frynser/blomster/perler mon nogensinde bare har lyst til at ligge på sofaen og dø lige så stille i alt for store joggingbukser og med ostepops på maven...det ser nemlig ikke sådan ud. (Nu tror du nok jeg er en rigtig Sjuskedorthe. Det er jeg måske også nogle gange, men i det mindste ved jeg, hvornår jeg skal vaske hår).

En sidste ting, der har fået mit blodtryk op de sidste par dage, er bøger. Skolebøger. Man får altid en liste, og der er altid nogen (tit de piger med frynser og blomster og perler), der køber alle bøgerne. ALLE bøgerne. Det er også tit dem, der klager over, at det var dyrt, og at de jo næsten ikke har brugt bøgerne...så lad sgu da være med at købe dem! Ikke fordi jeg opfordrer til at man ikke læser noget, men en del af det at tage sig en uddannelse er vel også at man lærer at sortere i information? Som jeg foreksempel har sorteret bogen om kvalitativ data fra, og dermed sparet 300 kr, som jeg kan vifte om næsen på de perlebesatte. -og nu vi er ved det, så har jeg en lille bøn:

Hvis du sidder ved siden af mig (eller et sted jeg kan komme til at glo hen i løbet af en utroligt lang dag), så lad for Guds skyld VÆRE med at skriv alt på underviserens slides ned. For Guds skyld!! Du kan hente lortet på nettet! Hvorfor gør du det der? For at irritere mig? For det tror jeg nemlig...

-og lad være med at se ud som om du nyder din automatkaffe. Det er der jo ingen der gør.

← Home