dancinghell

Forstyrrende elementer i hverdagen

Jeg er sløj. Der er ikke andet at sige til det. Sidste indlæg i februar. Hjælper det at jeg har op til flere kvarte indlæg i hjernen? Hvor der også bruges plads på at overveje spørgsmål som "hvordan twerker man sådan rigtigt?", "har man lymfearrangement i hovedet?" og "gad vide hvor ung jeg egentlig ser ud". Jeg kunne godt love at skrive oftere, men det ville lægge unødigt pres på både mig og hele den store skare, der naturligvis ville tiljuble mig.

Men altså. Grunden til at jeg ikke har skrevet noget som helst er dels at jeg er flyttet og er blevet et meget rummeligt menneske, og dels at jeg har fået den store tv-pakke og tit er alene hjemme. Nok mest det sidste.
Og så har jeg fået nye naboer. Som man hilser på på trappen. Og genboer. Som jeg har gloet så meget på, at de næsten aldrig er hjemme længere. Så med en travl hverdag, hvor man skal se, hvad der foregår i lægeserie, hos de unge mødre og i Singleliv, lære at lave souffle OG prøve at kortlægge, hvornår og hvorfor Birgitte oppe på 4. tramper og samler ting, så er der bare ikke tid til at skrive noget.

Det er lidt ærgerligt, for det er masser at skrive om. Lysgamle, der hver aften tænder to stearinlys i vinduet (inde i mit hoved er det fordi hans kone er død, og han har lovet at tænde dem for hende. Og tilsyneladende kun gå i lilla tøj), Gardingamle, der har stofgardiner og holder bridgeaften om søndagen, Så-Sagde-Jeg-Også nede i stuen, som altid ordner ting og er den der sørger for sedler og bankting, Weirdoparret to haver længere henne, som drikker cola om morgenen og laver fagter der ligner at de planlægger at fælde træer, og ikke mindst Dækkeservietparret, der bor overfor, men gerne vil have noget større.

Alt det sætter en stopper for min hverdag, som den var før, og derfor har jeg simpelthen ikke kunnet koncentrere mig om at skrive et eneste ord. Plus, Jeg har haft en virkelig god seriestime. Og temmelig lavt blodtryk.
Indtil i går, hvor jeg fandt en stor (dyre)lort ude på græsplænen. To be continued.

← Home