dancinghell

Hold din kæft!

Det er fedt at være hysterisk. Især når man kan mærke at det er sådan et anfald der varer hele dagen.

Det er i skrivende stund middag, og jeg sidder stadig det samme sted som for fire timer siden og surmuler. Over hvad, er egentlig lidt tåget, men et er sikkert, jeg hader det meste i dag. Plus, jeg er sulten.  Lavt blodsukker og pigehysteri bør ikke kombineres.  Jeg hader nyhedsoplæserens lille møgstemme, jeg hader at min nabo ryger selvom han ligner en der prøver at træne til ironman når han løber, jeg hader at ingen bare sgu da for fanden kan gætte, hvad det er jeg vil have! Hvor svært kan det lige være?

Det værste er at man jo ikke bare sådan kan blive helt normal igen, for så er der jo ingen der fatter, at de har gjort noget totalt uacceptabelt (nemlig at irritere mig).

Det er iøvrigt også latterligt at jeg tror jeg tager 5 kg på, hvis jeg ikke træner i dag, men at jeg er for sur til at bevæge mig, så jeg bliver bare siddende og surmuler over at jeg bliver federe og federe. Det er helt sikkert også alle andres skyld, for de irriterer jo og ødelægger min dag, så jeg mister lysten til at lave noget.

I dag er et kæmpe irritationsmoment også Folk Der Hader At Gå På Arbejde. Så sig sgu da op! Hvis du hader det så meget, så du kun lever for ferier, weekend og de dage du arbejder hjemme, skulle du for fanden da nok finde noget andet at lave! Du skulle i hver fald holde op med at irritere mig med vilje!

Folk der taler højt er også pisseirriterende! Hvad er der nu galt med normal stemmeføring? Jeg forestiller mig at flå stemmebåndet ud af halsen på idioterne. Så kan det måske være de er færdige med at råbe for at irritere mig.

Ting med "tøse"- foran er også irriterende. Det vil ingen ende tage med tøsefest, tøsebrunch, tøseaften, tøsehygge, tøseklub, tøsefilm. Jeg håber fandme de får diarre af de tørre kyllingefileter, som de med 100% garanti sidder og skyller ned med asti. Kun for at irritere mig til døde.

Nårh ja, og folk der ikke kan lide løg og selleri. Helt ærligt. Hvor irriterende har man lov at være?

Nu skulle man tro, at det har hjulpet lige at lufte et par tanker om, hvad det er der ødelægger min dag i dag. Det har det ikke. Jeg er stadig skidesur. Jeg ville ønske jeg var voksen nok til at bide det i mig, til at rejse mig op og gå i bad alligevel, og til at finde på noget at lave. Noget, der ikke handler om at skælde andre ud eller skære tænder. Det er jeg ikke. Jeg er ca. 13 år gammel, sur, bitter og forurettet på alle måder. Så hold lige kæft.

← Home