dancinghell

Hvis bare liiige...

Hvis bare lige man tweakede et par ting, ville mit liv være over middel. Man kunne for eksempel starte med at lade Grete Tulinius speake alt, hvad jeg laver. Dernæst ville det være ok at tabe de obligatoriske 2-5 kg, være fuld af energi OGSÅ om søndagen og aldrig stå og spise foran køleskabet, selvom det bare er hurtigere (jo det er, og man sparer en tallerken).

Årstidernes skiften kunne man også godt afskaffe. Jeg har aldrig mødt nogen normale mennesker(på den nordlige halvkugle), der glæder sig til oktober og november, for slet ikke at tale om februar, jordens mest nederen måned.Jeg hader årstidernes skiften.

Hvis jeg lige var sådan en der ikke havde noget imod forandringer, ville det også være ret godt. Jeg er ved at skifte teleselskab, og bare tanken fylder mig med skræk og tanker om "hvad nu hvis de glemmer mig eller laver en fejl eller tager alle mine penge" fylder mit hoved. For jeg har jo så mange penge og får så mange vigtige opkald.

Hvis bare lige jeg var lidt højere, ville alt også være meget bedre. Når man er tættere på halvanden meter end på menneskestørrelse, er man altid den der skal sidde inderst i transportmidler, alle ens bukser er alt for lange, og man er nødt til at få hjælp af en teenager til at nå den øverste hylde i Netto. Alt sammen ting, der godt måtte blive lavet om i mit perfekte liv.

Desuden ville min livskvalitet forøges betragteligt, hvis jeg havde en hund, en pony og en elefantunge, hvis jeg ikke altid havde det så varmt, hvis min underbo ikke støvsugede sin altan, hvis jeg slettede min profil på Facebook, og hvis jeg ikke nogle gange glemte at høre efter, når nogen siger noget til mig.

Så hvis man bare liiige fik ordnet de småting, ville jeg være sej og lykkelig, høj og opmærksom og fuld af overskud. Indtil da er jeg vel mest bare sådan normal.

← Home