dancinghell

I ligestillingens navn

Jeg hader ligestilling. Altså ligestilling på den hysteriske måde. Jeg kan godt lide ligestilling på "det er altid Manden der vasker gulv"-måden. Det er derfor, jeg vil ikke være med i dit netværk kun for kvinder/karriereveninder/innovative kvinder. Jeg er ingen af delene, og hvis jeg var, gad jeg stadig ikke være med.

Det er sagt og skrevet hundrede gange før: hvorfor i alverden er det ok at kvinder har en klub forbudt for mænd? Hvis mændene havde et "kun for mænd"-netværk og flauntede det lige så meget som kvinder flaunter deres, ville nogen få latten (på minimælk, selvfølgelig) galt i halsen og omgående lukke for det varme vand. Så ja, jeg siger det lige igen. Der er sgu da ingen form for ligestilling i at kræve positiv særbehandling/lave lukkede klubber/ikke ville netværke med mænd.

Så nej, jeg vil ikke komme til dit arragement om innovative kvinder. Jeg vil ikke være med i din karriere-veninde-klub (mest fordi I aldrig nogensinde har været veninder, og fordi kvinder altid konkurrerer med hinanden, og sjældent hjælper hinanden med noget som helst karriererelateret, for "tænk nu hvis hun blev bedre/rigere end mig eller, gys, blev min chef! Jeg generaliserer aldrig).

Ja, så nej tak. Jeg forstætter med at antinetværke her fra min jordhule og regner med at verden alligevel finder ud af, hvor genial jeg er. Det skal nok komme.

← Home