dancinghell

Jeg ved det bare...

Jeg ved bare at Yngste Idiotbror og Den Tofarvede inviterer til barnedåb. Jeg ved det bare.
Og så skal man bruge energi på at finde på en undskyldning for ikke at dukke op.

**Jeg har ikke råd til togbilletten **gælder bare ikke mere, for nu er jeg voksen og fornuftig med min voksenløn og har både pensionsopsparing og budgetkonto. **Jeg skal noget andet den dag **er semigod. Det kan jo i teorien godt være sandt (hvis man ikke ved, at jeg er sådan en der aldrig skal noget). Problemet med den er så også bare, at det kan være vanskeligt at retfærdiggøre overfor weirdofamilie, hvad det er man skal, der er så vigtigt. **Jeg har ikke lyst **er egentlig sand. Men desværre også ilde hørt. Faktisk kan det godt være lidt løgn, for hvis der er flødestuvede kartofler, har jeg faktisk lidt lyst. Jeg kommer ikke, hvis Ældste Idiotbror og Hvidovreheksen kommer, for de er 100% ulidelige, og jeg har svoret aldrig at være i stue med dem igen er den ægte sandhed. Men den falder lidt til jorden, hvis Ældste Idiotbror og Hvidovreheksen har glemt at spare op til togbilletten og derfor ikke dukker op.

Når man så har fundet undskyldningen, skal man bruge energi på ikke at dø af dårlig samvittighed over at have brugt den gode undskyldning.
Og hvis man dukker op, skal man sidde og se skæv ud i hovedet, mens man tygger sig gennem broccolisalat (garanteret med rosiner) og svinemørbrad, og holder ungen, fordi alle gæster skal fotograferes med den (ja, sådan gør vi det i Vestjylland). Jeg ved det bare.

Og så skal jeg fandme ikke engang være fadder.

Jeg tror jeg taper postkassen til.

← Home