dancinghell

Lige hurtigt

Hvis du overfører depositum til en "udlejer" over Western Union uden at have set din nye lejlighed, hvor du skal bo mens du tager din "drømmeuddannelse", skulle du nok ikke have været optaget på universitetet. Eller noget som helst andet for den sags skyld.

Det har aldrig klædt nogen med afbleget hår. Og slet ikke når det er gult som tis, og da slet ikke når vedkommende har et ansigtsudtryk som en vranten teenager der lige er blevet nægtet at komme til halbal.

Når jeg ser folk med den der lille iPhone-taske (læs: fancy pengekat) om halsen som accessory, får jeg lyst til at kvæle dem i den. Hvis du ikke kan bære den normalt, er du ikke stor nok til at have en telefon. -og hvis du vil have, at jeg ser du har en iPhone, så kan du jo bare vise mig den på helt normal vis. Jeg er nok ligeglad, men det er en anden sag.

Mit nye mål i livet er at få en tørresnor. En ægte en af slagsen, som er spændt ud mellem to æbletræer (kan til nød også være andre former for frugttræer), og som er fyldt med hvidt tøj (uden fedtpletter, som der er på alt mit tøj i min nuværende ikke-voksen-tilværelse), og de der træklemmer som ingen ved, hvordan sidder fast. Åh, at have en tørresnor.

Dig med den sorte ægte herrecykel, som er parkeret lige der hvor jeg altid glor hen, du har blerøv i de bukser. Jeg synes nogen burde sige det til dig.

Det var bare lige det.

← Home