dancinghell

Man er nødt til at have regler

Kan du huske dengang man syntes 25 var gammelt? Og hvis man havde snavet med en på 26, var det lige på grænsen til superklammo? Senere blev grænsen mere flydende. Endnu senere afhang grænsen af, hvad manden lavede. Senere endnu kom den nedre grænse. Den slags kan være svært at finde rundt i. Det er lidt som grillsnask og PepsiMax. Det er dødforbudt, med mindre man virkelig har lyst. For så er det naturligvis helt ok. De regler forvirrer mig også. Derfor kommer der nu et et helt nyrevideret regelsæt, som man kan holde sig til som kvinde sidst i tyverne. I starten af slutningen af tyverne.

  1. Den øvre aldersgrænse for Mænd Man Kan Snave ligger pt. på 42. Med mindre det er en, der kan judo. Eller en musiker. På den slidte måde.
  2. Den nedre aldersgrænse for Mænd Man Kan Snave ligger pt. på 21. Videnskabeligt set. Personligt ville jeg sætte den noget højere, men jeg er også snerpet. Med mindre der er tale om musikere. På den slidte måde.
  3. Fire øl er lig med et måltid. Især hvis der er chips med.
  4. Jo ældre man bliver, des mere sandsynligt bliver det, at "jeg har en ven"-historier enten handler om en selv, eller om noget, man godt selv gad gøre.
  5. Ligegyldigt hvor meget du tror på det, kan det ikke lade sig gøre at være vågen til efter midnat to dage i træk uden at blive fesen.
  6. Tre gange er maksimum for, hvor meget man skal prøve at lade være med noget. Derefter skal man bare gøre det. Med mindre det er at pisse i bukserne. Så skal man prøve et par gange mere.

Regelsættet revideres ca. hvert andet år. Især når man når begyndelsen af 30erne. Den øvre snavegrænse hæves, en god aften i byen kan gøres på en enkelt øl, alle "jeg har en ven"-historierne bliver enten løgn eller hemmeligheder, løgnhalsene bliver fyldte, og man køber flere ens sofapuder.
Og så må vi jo tage reglerne op til revision igen.

Men indtil da kan du regne med at ovenstående gælder. Med mindre der er tale om en musiker, eller noget du virkelig gerne vil. For så kan du bare selv finde på det.

← Home