dancinghell

Natten, katten og en regnvejrsdag. Du ved, hvad jeg mener.

Jeg gemmer ting. Ikke på sådan en sygelig måde, som nogen (med utrolig dårlig tv-smag) måske har set på det der snuskede TV3, men alligevel. Jeg gemmer ting til både natten og en regnvejrsdag. Nu prøver jeg at holde op.

Den anden dag smed jeg for eksempel et par strømper ud, selvom jeg i et splitsekund (et meget langt splitsekund) tænkte "jamen, jeg kunne jo også gemme dem og så bruge dem når jeg pudser ting", upåagtet at jeg aldrig nogensinde pudser noget som helst, og hvis jeg gør, er det med spritservietter og toiletpapir. Men tænk nu hvis man fortrød at have smidt det hullede par strømper ud, og pludselig en dag stod uden klude!

I dag er det noget større. Det er min gamle computer(eller...teknisk set ryger den ikke i dag. Det der i virkeligheden sker, er at nogen prøver at slette alle spor fra den, så jeg kan sælge den til en eller anden asocial, indebrændt nørd, som elsker at skille ting ad). Det er ganske forfærdeligt, for den var lige tilpas til mig. Fyldt med skrammel jeg havde gemt, bogmærker med ting, jeg skulle huske at læse, når jeg en dag fik tid, og gamle opgaver, som alle jo ved man tit har brug for ude i den virkelige verden). Og ja, jeg ved godt man bare kan lave det samme på en anden maskine med den backup, man selvfølgelig har taget (det har jeg faktisk), men alligevel. Det er ikke det samme. Den er slet ikke gået til.

Mange mener, man får det meget bedre af at smide ting ud. Altså ting man ikke bruger mere. Jeg får dårlig samvittighed. Dybest set ved jeg jo godt, at jeg aldrig kommer til at bruge den orange øjenskygge fra 2004 (mere), den stribede skjorte jeg ikke kan knappe over brystet (mere), og de bukser med gigantiske huller i røven (mere). Men alligevel. Hvad nu hvis man en dag fik brug for det? Hvis man blev pæn i orange, fik mindre bryster eller skulle male? Hva? Så kunne man bare stå der og fortryde.

Næh, så hellere gemme alt lige fra oldgammel lokalbedøvende creme til ruskindsnederdele. Det nytter.

← Home