dancinghell

Noget om latente ting og misplaced anger

Jeg har ingen gummistøvler, jeg har ikke rigtigt pandehår, jeg kan bedst lide at bære min taske på skulderen, jeg bruger næsten aldrig eyeliner, og nogen ville sige jeg har lidt for mange ting med huller i. Det kan godt lidt være derfor jeg ikke bryder mig om "dem". De har gummistøvler. Lange, sorte gummistøvler med hæle, som de har på i al slags vejr, undtagen regnvejr. De har pandehår. Utroligt lige pandehår. De bærer deres taske på albuen (du ved jo godt, hvad jeg mener), bruger altid eyeliner (også om søndagen), og ville aldrig eje noget med huller i, med mindre de var der fra starten og det var en del af et gennemført look.

Jeg synes jo faktisk de er pæne. De ser altid ud til at have det så rart i deres helt rene tøj (nu tror du at jeg er sådan en der går i snavset tøj. Det er jeg ikke, men på magisk vis har jeg tit en fedtplet lige midt på min trøje, som jeg opdager omkring kl 17, hvor jeg bruger lang tid på at tænke over, om den mon har siddet der hele dagen). Man ser aldrig en af "dem", der har fået det forkerte tøj på, som man selv har mindst tre gange om ugen. De har garanteret aldrig sådan nogle dage, hvor de hiver deres tøj helt ud af facon for at få det til at dække en krop, der på mystisk vis ser ud til at være svulmet op i løbet af natten. De viser garanteret aldrig røv når de bukker sig ned, og de har aldrig hul på hælen af deres strømper. Jeg ville give min højre arm for altid at have det som "dem" i mit tøj.

Så derfor hader jeg "dem" lidt. Ok, mellem. Fordi jeg gerne ville have hår som dem og tøj som dem og kropssprog som dem (gummistøvlerne hader jeg altså bare. Uden nogen som helst misundelse). I stedet har jeg en stor, krøllet hjelm på hovedet, masser af tøj med huller (useje huller) i, og et underligt kropssprog, som jeg bliver ulideligt bevidst om, så snart jeg ikke kan have hænderne i lommen. Jeg forestiller mig også at hovedparten af "dem" er dumme. Hvis de var kloge, ville jeg dø af misundelse. Så derfor er de dumme i min verden.

Så kunne man sige at det er mindreværdskomplekser og min egen dovenhed og nærighed (der forhindrer mig i at glatte hår og bruge 1000 kr. på et par gummistøvler eller en kappe(jo, det går de med)), jeg burde være vred på. Det orker jeg bare ikke. Derfor hader jeg piger med pænt tøj, sorte gummistøvler og pandehår. Det er ikke noget personligt.

← Home