dancinghell

Nogle virkelig store spørgsmål

Der er et par ting, jeg har grublet over. De er på ingen måde relaterede. De har bare forstyrret min nattesøvn på det sidste.

  1. Har alle mænd virkelig på et tidspunkt ønsket (læs: troet) de var Tom Cruise i Cocktail og/eller Michael J Fox? Gør de stadig det? Hvem er de midaldrende mænds idoler?
  2. Hvorfor taler folk så højt? Det er som om alle, der går udenfor om aftenen, råber virkelig højt. Det er på ingen måde vigtigt for mig, eller nogen som helst andre i en radius af 1,5km, at du måske/måske ikke skal have de hvide kasser med, og at han ikke "havde følelser med, da I var sammen". Det er der to grunde til. 1) De hvide kasser er meget grimme. 2) Du var et engangsknald til salg for en Tempt Cider og 5 blå Kings. Deal with it.
  3. Kan kassepigen ovre i Netto genkende mig, og lægger hun mærke til at jeg med vilje siger nej TAK og ikke bare NEJ til at få bonen med?
  4. Er jeg snerpet eller bare godt opdraget, når jeg insisterer på at køre mine aflagte ting på genbrugspladsen, hente et "nej tak til reklamer"-klistermærke, bruge skraldespande, ikke at spytte på gaden, at vaske hænder og bruge et toilet? For det virker tit som om meget få mennesker gør det samme.
  5. Hvorfor står der på pakken med ørepropper, at man kun kan bruge dem en gang, når man tydeligvis kan bruge dem flere gange? Er der nogen der retter sig efter det?
  6. Er der nogensinde nogen, der har trukket maven ind på grund af mig? (Denne her balancerer på grænsen mellem undren og ønske. Grænsen er hårfin.)
    Det var bare lige det. Nu mangler jeg kun at holde op med at hjernenynne Hodja fra Pjort.

← Home