dancinghell

Officielt er jeg skideligeglad...

Nu er det ikke fordi jeg normalt gider tage stilling til ting. Det er sådan en lang proces. Men derfor kan man vel godt blive rørt en gang imellem. I enkelte tilfælde. Når man i forvejen er lidt træt. Officielt er jeg skideligeglad.

Når diplomater og piloter fra kampfly i Libyen hopper af/deserterer/lader Gaddafi sejle i sin egen møgsø, kan jeg godt blive lidt rørt (ok, så jeg var ved at tude lidt i morges, men det var 50% fordi det var så tidligt). Tænk, at nogen er så lidt ligeglade med andre.

Når den oldgamle dame i Føtex stæser efter mig med sin rollator, fordi hun tror jeg har tabt en vante (det havde jeg overhovedet ikke, jeg har mine i en snor, børnehave-style. Det er retro-cool. Jo det er.), kan jeg godt blive rørt på sådan en ikke-alle-er-assholes-måde.

Når veninden fortæller at fosteret har en diller, et navn og et ankomsttidspunkt, kan jeg godt blive lidt rørt. Mest fordi jeg også bliver forundret over, at noget vokser i hende (når det nu var lige for lidt siden, at vi turede rundt i den spraymalede van i ørkenen. Bogstaveligt talt.).

Når folk holder tilbage for hinanden i trafikken, kan jeg godt blive rørt. Nogle gange også selvom de bare overholder deres vigepligt. Jeg er ret nem på den måde.

Til gengæld er jeg virkelig helt ærligt skideligeglad med renter, benzinpriser, huspriser, håndbold, hvem der ryger ud af Paradise Hotel, genmodificerede ting og landbrugsstøtte. Det synes jeg selv er ok.

← Home