dancinghell

Så sluk dog den skide raket!

Helt ærligt. Drop nu krudtet. Det er bare ikke sjovt mere. Kun irriterende. Nytårsaften var hård ved mig. Der var sprut og cigar og stjernekastere og bordbomber, og lørdag blev derfor til mig i fosterstilling mens jeg prøvede at holde endeskiven af et toastbrød nede. Det lykkedes ikke ret godt. Lige nu fortryder jeg at jeg ikke åd alle pomfritterne, da de var der. Det kan nemlig godt betale sig.

Jeg har brugt dagen på at glo. Lige ud i luften. Og skrive ligegyldige mails. Og overbevise mig selv om at jeg sgu da sagtens kan producere noget meningsfyldt om modenhed i business intelligence. Det kan jeg sikkert ikke. Nok fordi jeg er så skingrende ligeglad. Det er ikke en fordel, når man skal være seriøs studerende.

Det bedste, der skete i dag, var at Manden vaskede gulv. Nej, der skal ikke så meget til at gøre mig glad på sådan en søndag med 2.dagstømmermænd og begyndende eksamensangst. Jeg har blomster og sofa og gult lys (som er en videnskabelig tilgang til det at lyse et rum op). Faktisk har jeg næsten glemt at min farfar ligger og dør ude på hospitalet og at jeg ikke helt kan (selvom jeg egentlig gerne ville) være sådan 100% ked af det. Egentlig ville jeg mest være ked af det for min fars skyld, og så er det jo ikke ægte. Heldigvis er vi ikke sådan en familie der taler om tingene. Så behøver jeg nok ikke ringe til nogen og sige noget. Heldigvis. Tænk, hvis man var sådan en der talte om tingene...

2011 er ikke kommet forrygende fra start. Måske bliver det bedre i morgen.

← Home