dancinghell

Så giv mig dog et væltet træ og en liverapport fra Hanstholm!

I dag bliver det stormvejr. Det har de selv sagt på tv, og så er det den ægte sandhed. Jeg er totalt klar til stormvejr. Den slags, hvor regnen pisker, og hvor bladene bliver hvirvlet helt op i 3. sals højde og man er helt glad for at være indenfor. Hvis der endda er et træ, der vælter, er det ekstra godt, for så er der BÅDE rigtig storm OG fede nyheder.
Derfor er det også så skideirriterende at jeg kan se et stykke med blå himmel og en slatten vimpel, når jeg kigger ud af vinduet.

Jeg var klar til at sidde hele dagen og skutte mig og fylde 100 indkøbskurve på nettet og tømme dem igen fordi jeg fik dårlig pengesamvittighed. Jeg var klar til at mose ting og spise dem, fordi alle ved at man ikke kan tygge, når det er uvejr. Jeg er dybt, dybt skuffet. Tit opdager man ikke det har stormet, før der er væltede træer som breaking news på TV2.

Ligesom  den der sammenkogte, man selv har fundet på? Den lyder megagod inde i hovedet, og man går og venter og venter og venter på at den er simret sønder og sammen, så man kan skovle den ind. Og så mangler der et eller andet. Den er ikke så god som man troede og man har igen glemt at man sgu da ikke putter knoldselleri i, og at der aldrig er kød nok. Og så er det, man har gået og ventet på, mest bare sådan noget man spiser (med brændt tunge) mens man ser fjernsyn, fordi man er ved at brække sig af sult og alternativet er leverpostejsmadder. Uden surt. Dagen efter smager det til gengæld så godt at man kan spise det koldt, stående foran køleskabet og man ved ikke helt, hvornår det begyndte at smage så godt, for i går smagte det i hvert fald værre end noget en flok 11-årige havde mudret sammen med deres snavsede, små fingre i et skolekøkken. Uden salt.

Og så kan du iøvrigt drage 16.000 paralleller mellem ovenstående sammenkogte, Efterårsstormen Der Fes Ud og voksenhed. Bare hvis det nu skulle være. Jeg ved godt jeg er voksen. Mest fordi jeg ikke kan score en 20-årig selvom jeg prøvede, fordi jeg spiser øllebrød til morgenmad og fordi jeg sparer op til min pension. Jeg gad bare godt have haft besked om da det skete.

Så blandt andet derfor er jeg skidetræt af at vente på den efterhånden ret opreklamerede efterårsstorm. De kunne godt tage at lave en sms-kæde eller noget, når de der vigtige ting sker. Så kunne det være man havde en chance for at opdage det og ikke bare sidde her og dø indeni af skuffelse.

← Home