dancinghell

Ting, der får mig til at ønske at du ville smadre fortænderne ned i et trappetrin

  1. Når jeg påpeger andre menneskers assholeness, og du så kommer med kommentaren "puha, der er nok nogen, der trænger til en tur i kanen, hva?" eller afarter af den samme idiotkommentar. Det, jeg trænger til, er at du holder din kæft og at andre mennesker lærer at opføre sig bare 80% normalt. Det samfund vi har lige nu er resultatet af enebørn og folk, der tror de skal være med i X-factor. Folk, der trænger til en tur i kanen/en rusketur (eller det, som vi uden idiotiske, sproglige tendenser også bare ville kalde et knald) er for det første selv ude om det og for det andet ofte venlige for at opnå føromtalte knald.
  2. Når du råber fra din altan/dit vindue. Hvorfor gør du det? Er det fordi du aldrig har lært normal stemmeføring? Er det fordi jeg skal lægge mærke til dig? For så ville det helt ærligt være en bedre taktik at tage tøjet af eller stikke mig en 50'er. Det irriterer mig, når du ikke holder din kæft.
  3. Når du ikke holder din bane. Fodgænger, cyklist eller billist. Hvor svært er det egentlig at bevæge sig ligeud? Og undgå at stoppe der, hvor andre forsøger at bevæge sig ligeud? Når du slentrer hen ad fortovet i verdens latterligste tempo, er det ret vigtigt at jeg kan komme forbi dig, når jeg nu har gidet at tage mig sammen til at bevæge mig med normal fart. Så derfor skal du enten holde din skide bane eller have tænderne banket ud. Hvad vælger du?
  4. Hvis din far betaler din husleje. Eller noget af den. Men bare rolig, han vil sikkert også gerne betale for rekonstruktion af dine fortænder.
  5. Når du fløjter. Jeg er klar over at det nok er let nok at fløjte uden fortænder, men det stopper ingenting.
  6. Når du pisser alle andre steder end på et toilet. Det er ikke svært at komme på toilettet. Nogen steder. Det er heller ikke svært at holde sig lidt, hvis man lige er imellem toiletter. Det, der bliver svært, er at pisse op og ned af alt, når jeg har slået dine fortænder ud og stoppet dem op i din diller en efter en. Så jeg vil foreslå at du lærer at gå på toilettet hjemmefra. Hvis du har en lille blære, kan du med fordel gå på toilettet, hver gang chancen byder sig. Det kan være på et museum (men der kommer du nok ikke ret ofte), på en cafe eller inde i Føtex. Pointen er, at der er et toilet, som er beregnet til at du pisser i det. Skraldespande, træer, mure, trapper og cykler er ikke. Og når vi nu er ved det, kan du jo også lige se, om du gider lære at vaske hænder bagefter. Med sæbe.
  7. Hver gang du på Facebook bruger formuleringen "nu med" eller "så var man lige". Din næste update bliver "nu uden fortænder".

Så kan vi ikke godt please aftale, at du holder op med at være så irriterende? Både for din og min skyld. Men mest for min.

← Home