dancinghell

Ting jeg går og håber på

Jeg håber virkelig aldrig jeg bliver sådan en, hvis ansigt har lagt sig i permanent snerpede folder. En dame, som engang var pæn, og som tit er i fjernsynet, er lige præcis blevet sådan. Du ved godt hvem det er, når du ser hende. Hun har sådan noget pænt gråt hår, hun ææælsker naturen om morgenen, og så bestemmer hun over nogen der rimer på "De Schmadikale". Nogle gange kan jeg se, at jeg er ved at få de samme linjer ved siden af munden. Jeg tror det er fordi jeg ser sur ud når jeg tænker. Eller fordi jeg tit er sur. En af delene.

Jeg håber virkelig aldrig nogen opdager, hvor mange ting jeg kan lide ristede løg på. Det er mere end ti, men mindre end en million.

Jeg håber, at jeg en dag holder op med at have dårlig samvittighed over alt. Det har jeg nu, og man bliver helt træt af det. Jeghar dårlig samvittighed over ikke at læse ting til undervisningen. Jeg har dårlig samvittighed over ikke altid at købe økologiske grøntsager. Jeg har dårlig samvittighed fordi jeg ikke tager telefonen når min mor ringer. Jeg har dårlig samvittighed fordi mine brødre glemte hendes fødselsdag (ja, jeg ved godt det ikke har noget med mig at gøre, men så slemt står det altså til). Jeg har dårlig samvittighed fordi jeg ikke altid siger hvad jeg mener, og jeg har dårlig samvittighed fordi jeg ikke løber tit nok. Kort sagt, jeg har altid dårlig samvittighed.

Jeg håber også lidt, at jeg en dag bliver lidt mere rummelig, så andre menneskers fejl/vaner/meninger/måder at gøre ting på ikke irriterer mig så tit.

Jeg håber, at nogen en dag vil forklare mig, om det værste mænd kan kalde hinanden virkelig er "bøsserøv". Er det virkelig toppen? Er det? Bøsserøv? Man skulle bare tro, det kunne gøres bedre...

Jeg håber på, at jeg en dag bliver sådan en der tror på et eller andet. Altså en sag eller noget i den dur. Det gør jeg ikke lige nu. Jeg gad godt gå ind for et eller andet. Måske er det noget man gør, når man er blevet voksen.

Jeg håber, at jeg en dag holder op med bare at samle nullermænd op fra gulvet med fingrene. Så bliver jeg sådan en der støvsuger flere gange om ugen. Det gad jeg godt.

Nårh ja, og så håber jeg virkelig meget på at jeg snart får en weekend, hvor jeg er helt alene, og hvor jeg kan spise kinamad, drikke cola og se lægeserie fra jeg vågner til jeg går i seng...to begivenheder, som nok ikke er så langt fra hinanden. Det håber jeg rigtig meget på.

← Home