dancinghell

Ting man skal have med til Sunny Beach

Ganske out of character for mig, har jeg valgt at lave et lille stykke public service. Det er jo så moderne at kommentere på sjove søgeord fra analytics. Normalt gider jeg ikke være moderne, og da de fleste af mine søgeord handler om hestesex, gummistøvler og beskedenhed(?), er der alligevel ikke meget at komme efter. Men en ting faldt mig for brystet, og det var "ting man skal have med til Sunny Beach". Det er en virkelig relevant søgning, og her kommer den så. Et stk public service, listen over ting man skal have med til Sunny Beach.

  1. Kondomer. You know why.
  2. Trusser. Fordi alt andet er billigt.
  3. Bikini (badeshorts, hvis du er en mand). Fordi topløs pool-hanging bare er SÅ 90'er.
  4. Imodium Plus. Fordi INGEN kan drikke så mange breezere så mange dage i træk, og stadig have en normal tarmflora.
  5. Pas. Fordi det skal du bare.
  6. Et spil kort. Fordi det bare ikke virker med dem, man selv laver af papir, og fordi man aldrig kan vide, om de har den slags i De Varme Lande.
  7. Kamera. Så du kan tage billeder af "Ham den flotte fra Odense" og dermed også huske, hvor grim han egentlig er, når du kommer hjem og bliver ædru, og dermed undgår at kaste dig ud i en romance med en herreklam fyr, du mødte i Sunny Beach, bare fordi du ikke kunne huske, hvor grim han i virkeligheden var, og derfor troede han var meget pænere og havde en meget mindre næse. Kameraet lyver aldrig.

God tur til Sunny Beach.

← Home