dancinghell

Vi sagde det var forår fraaaa NU af

Som disclaimer vil jeg godt lige starte med at sige, at jeg har ligget som et sygdomsbefængt misfoster på sofaen i næsten to uger nu. Der oplever man ikke vildt meget. Faktisk næsten ingenting. Det vildeste der skete, var da jeg havde den der drøm om Tina Lund, og efterfølgende en, der parrede Dexter og Beverly Hills 90210. Jeg har muligvis set for meget fjernsyn.

Mens jeg har ligget i min feber-rus, er det blevet forår. Hvor der før stod en usund mand og pissede, går der nu folk med hinanden i hånden. Hvor der før var grålig sne og is, er der nu hundelorte, teenagebræk fra sidste weekend og rester af nytårsløjer og kanel. Det er forresten verdens mest latterlige tradition. Ikke nytår, men den med kanel når nogen bliver 25. -og sjovt nok var det ikke før jeg flyttede til Ålborg (jo, jeg staver det med Å, fordi jeg kan, og fordi det irriterer nordjyder), jeg opdagede at man åbenbart taper folk fast til lygtepæle og hælder kanel ud over dem. Jo, det gør man altså. Jeg tror det sker i mindre omfang i Århus, og nok mest fordi der garanteret er nogle forvildede nordjyder et sted i byen (nu kan du jo selv gætte på, om jeg havde de fedeste år af mit liv i Ålborg, eller om det føltes som om min sjæl døde lidt for hver dag jeg boede der. Du får tre gæt.).

Nå men det var det her forår, jeg kom fra. Det må man da godt sige sidst i januar, ikke? Lige så snart jeg er rask (det skulle ikke tage mere end cirka hundrede år), skal jeg lede efter forårsstatus og halse efter de andre utroligt sunde mennesker ude på Brabrandstien. Jeg ved ikke om jeg skal tage det som et dårligt tegn, at lige præcis to timer efter jeg havde købt mig et par nye løbesko, blev jeg dødeligt syg, og jeg ligger her endnu. Måske skal jeg bare blive sådan en der går til yoga og har indre ro. Det ville jeg være skidegod til.

Altså, pointen er at jeg glæder mig til sommer. Jeg glæder mig til mænd i sandaler, til mænd med shorts og til mænd med svedpandekager. Jeg glæder mig til at alle assholes i hele bygningen skal holde fest med åbne vinduer og musik der fremkalder brækreflekser, jeg glæder mig til selvsamme assholes kommer hjem fra disko-dasko kl. 7 om morgenen og lige synes de skal have sig en god (og høj) snak udenfor opgangen. Jeg glæder mig til jeg skal lave min altanhave, så jeg igen kan dø af stress over bladlus, både de grønne OG de klamme sorte, mens jeg skuler ondt ned til Skat på 2. sal, som dyrker alt i Kusmi-dåser, og ikke rydder sin have op om vinteren (jeg håber han har lus. Alle slags lus). Jeg glæder mig virkelig (det er faktisk oprigtigt) til sommer, hvis det viser sig at Smokeys nytårsforsæt var at holde op med at være Smokey, og hvis Den Åndssvage Hundekælling og hendes kæreste med cowboystøvler er flyttet. Åh, det håber jeg.

Nej, jeg har ikke været spærret inde her alt for længe, jeg har haft masser af indhold i livet de sidste to uger, og jeg savner overhovedet ikke at snakke med andre mennesker.

← Home