dancinghell

Voksne har altid strømper på

Jeg børster støv af ting med mine hænder i stedet for at gøre rent. Jeg bruger det samme glas hele dagen selvom jeg har opvaskemaskine. Nogle gange laver jeg mad kun ved hjælp af et plasticskærebræt, en tomatkniv og den gryde der kan gå i opvaskemaskinen, fordi jeg ikke gider vaske ting op. Når jeg ikke skal noget en hel dag, tager jeg ikke strømper på, for så har jeg jo "sparet et par" (en dag overvejede jeg faktisk også at lade være med at tage undertøj på, men det er bare lidt for kinky-husmor-venter-på-at-manden-kommer-hjem-så-hun-kan-overraske-ham-med-commando-i-joggingbukser). Jeg skræller aldrig gulerødder eller kartofler. Officielt fordi "det er der alt det sunde sidder", uofficielt fordi jeg ikke gider.

Jeg gad godt holde op med at være så ussel. De cool, fattede, jeg-har-det-altid-rart-i-mit-tøj-typer, man gerne vil være som, går garanteret ikke og venter på at alt fnulleret på gulvet samler sig i små bolde, så de lettere kan samle det op i stedet for at støvsuge. De ved sikkert også, at selvom man smider krummerne ned bag sofaen, er de ikke væk. Bare jeg var som dem.

I stedet går jeg rundt og er sådan lidt hemmelighedsussel. Jeg "gemmer" mine strømper til dage, hvor jeg skal ud, jeg tager tit tøj på på vrangen, og jeg gemmer ting med huller i, for tænk nu, hvis man en dag blev sådan en der kunne sy ting. Så var man nok glad for at have gemt den forvaskede trøje fra h&m med de store huller i.

Når jeg bliver voksen, vil jeg være sådan en der støvsuger hver lørdag formiddag, når jeg da ikke lige har travlt med at gå på marked og købe økologiske ting i papirsposer. Jeg vil have orden i mit skab, hvor alt er lagt sammen og ikke bare stoppet ind i et hjørne, jeg vil have strømper på hver eneste dag, og jeg vil ikke have noget imod at smide ting ud. Sådan bliver det. Det må meget gerne blive sådan snart.

Lige noget helt andet: dig, der fandt herhen ved hjælp af "jeg har skidt i bukserne"...jeg vil foreslå, at du tager dem af. Og ikke fordi jeg dømmer, men jeg håber altså ikke, du er den samme som søgte efter hestesex, og fandt bloggen. Jeg har ingen fordomme.

← Home