Skip to content

Ting man kan nå på 15 timer

by Helle on June 23rd, 2011

Jeg har 15 timer til at lære min useje præsentation næsten udenad. 15 timer til at blive rolig og fattet og sikker på, at jeg har lavet noget ordentligt. Jeg har 15 timer til at lære for guds skyld at holde OP med at væve og tale udenom, når jeg ikke kan svare på noget.

Jeg har 15 timer til at holde op med at svede som en teenager, og 15 timer til at bruge min sidste rest af uansvarlighed.

For om 15 timer skal jeg til eksamen, og så er jeg voksen.

Så undskyld mig lige, mens jeg gylper og mumler og er så langt fra cool, calm, collected, som man kan komme.

3 Comments
  1. Karin permalink

    Sender lige en byge af fattethed og held og lykke .. grib!

  2. Marianne permalink

    Det går nok, skal du se. Voksen, calm og collected er det ikke sikkert du bliver, dog. Jeg tror der skal en medfødt evne til at nå dertil, og det er ikke alle forundt at nå. Men tal endelig udenom hvis det hjælper – og held og gelückliche ønsker for dig med det! Tak for blog (dog lidt ærgerlig over at dine guldkorn er lidt sjældne) (men, endelig! Det er også OK, hvis bare de sker!)

  3. Helle permalink

    Jeg lover på æresord at blive mere regelmæssig på blogfronten. På ære! Det er en del af min planlagte voksenhed. Faktisk ulmer der en plan om mindst at skrive tre gange om ugen hele sommeren (hvor jeg har lært at voksne alligevel næsten ikke laver noget på ARbejdet). Så stay tuned for spændende indlæg om Hundekællingen, hvor meget jeg sveder, og hvor synd det er for mig.

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS